10 Ocak 2015 Cumartesi

AL-SEL TERCÜME-YEMİNLİ TERCÜME HİZMETLERİ

Bürokraside ve yurt dışı firmalarla yapılan uluslararası ticaret yazışmalarında her bir kelimenin çok büyük ve hayati önemi vardır. Bu yazışmaların yapılmasında politik risk bile doğduğu zaman zaman medyada rastlanan bir durumdur. Uluslararası ticarette de yapılan yazışmalarda yapılan en ufak hatalar tarafları büyük riske sokabilir, gereksiz yere haksız duruma düşürebilmektedir. Bu tür durumlar aynı zamanda "yeminsiz" tercümenin de ne olduğunu anlatmaktadır. Bürokratik yazışmalarda, hukuk, ticaret ve benzeri ciddi meselelerde yazışırken kelimesi kelimesine tam ve net bir ifade tarzı kullanmak, yakın ve uzun vadede haklarınızın korunması, tarafların sorumlulukları gibi hayati önem taşıyan maddelerin bilinmesi adına yeminli tercüme çok önemlidir.

Firmamız Ankara Kızılay'da tercüme hizmeti vermekte olup; yeminli tercüme (çeviri) konusunda alanında uzman ve yeminli tercümanlarla çalışmaktadır.

Yeminli tercüme talepleriniz için Ankara Kızılay (Merkez) ve İstanbul Bakırköy (Şube) tercüme bürolarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur ve mutluluk duyarız.

Saygılarımızla

AL-SEL TERCÜME
Merkez:Sakarya caddesi                  Şube:Cevizlik mahallesi Fahri Korutürk caddesi
Örnek İşhanı, No.8/82                       Pelin Pasajı 1.Kat. No.4/26 
Kızılay,Çanaya-Ankara                     Bakırköy,İstanbul
TEL    :0312.432 06 04                      TEL  :0212.543 72 92
FAX   :0312. 435 36 77
http://www.alseltercume.com.tr
alseltercume@gmail.com